FitStap

FitStap is een beweegprogramma waarmee je je in 12 weken (weer) fit en vitaal voelt. In september starten er weer een nieuwe groepen en er zijn nog plekken beschikbaar!

FitStap is er voor iedereen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is er voor jou! De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal en er is naast beweging dus ook aandacht voor voedingsadvies en mentale coaching. Kijk voor meer informatie, data en aanmelden op de website van Get in Motion (voor Nootdorp) of op de website wandelenismeer.nl (voor Pijnacker en Delfgauw).

Dankzij een subsidie van de gemeente zijn de kosten nu slechts €74,- voor 12 weken FitStap inclusief intake en starttest (normaal €149).

Wist je dat dit ook onder het Volwassenfonds Pijnacker-Nootdorp valt? Dit betekent dat mensen met een kleine beurs het gehele programma vergoed kunnen krijgen. Wil je weten of je in aanmerking komt? Maak een afspraak bij de Formulierenbrigade.